Безплатна електронна библиотека

Градът на гладните - кн. 2, Домът на мис Перигрин за чудати деца - Рансъм Ригс

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2015
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 3,69
ISBN: 9789546555939
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Рансъм Ригс

Можете да изтеглите книгата Градът на гладните - кн. 2, Домът на мис Перигрин за чудати деца във формат pdf epub след безплатна регистрация

Описание:

3 септември 1940 г.Десет чудати деца бягат от армия чудовища.Само една жена може да им помогне – но тя е затворена в тялото на птица.„Градът на гладните“ отвежда в силно впечатляващ свят на телепатия и времеви примки, на атракциони и хора с множество лица, сменящи формата си – свят, заселен с възрастни "чудати“, жадни да убиват гадини и една невъобразима менажерия от странни животни. Подобно на своя предшественик, втората книга от серията за чудатите деца смесва вълнуващо фентъзи с непубликувани досега стари фотографии, създавайки единствено по рода си литературно преживяване.

...блиотеката на душите, направете го ... 《Градът на гладните. Кн.2 за чудатите деца на Мис Перигрин ... ... . Препоръчвам ви ги. Цена: 27.99 лв. Книга. Приключението, започнало в „Домът за чудати деца на мис Перигрин" и продължило в „Градът на гладните", достига своя вълнуващ апогей в „Библиотеката на душите". Тайнствен остров - Изоставено сир ... 《Градът на гладните. Кн.2 за чудатите деца на Мис Перигрин ... ... . Тайнствен остров - Изоставено сиропиталище - Странна сбирка от удивително редки снимки „Домът на мис Перигрин за чудати деца" е незабравим роман, в който литература и фотография се сместват в едно вълнуващо цяло.